Počet zobrazení stránky

23. 12. 2010

Caroline

Představuji vám Caroline Spillerovou. Tato krásná mladá žena bohužel nemá v životě moc štěstí. Už jako malá zažívala neradostné dětství, jelikož se její matka často vdávala, a vždy to končilo tragicky. Díky tomu také zůstala emocionálně rozrušená a má strach ze závazku. Pokračovalo to dál. Ve škole se jí děti smály, a tak se jim raději stranila a zůstávala o samotě.

Již v teen věku jí zemřela matka, když ji její muž utopil. Musela se starat o domácnost a naučila se loudit po lidech co se jen dá. Protože neměli peníze, zjistila, že i to nejběžnější jídlo stačí k tomu, aby přežila. Hodněkrát si vařila vafle, když byla sama doma.

Teď, když už dospěla, zůstavá díky těmto okolnostem trochu vyšinutá (což se projevuje i tím, že všude chodí bosa). Ráda by získala 50 000 simoleonů do domácnosti, aby se zbavila svých starostí. Od malička miluje bílou barvu, neboť věří, že naděje umírá poslední. Přesto ale nosí černou. Chtěla by vrátit své dětství do doby, než se její matka podruhé provdala. Proto poslouchá dětskou hudbu.

Doufá, že jednou se jí přestanou lidi stranit a potká toho pravého, se kterým by měla děti. Pokud by měla dceru, pojmenovala by ji Hope, jako připomínku toho, že vždy zbývá poslední naděje.





Žádné komentáře:

Okomentovat